TV-Boks

28-01-2024 14:29:05

 

Nyhed! Alle medlemmer kan få en YouSee Tv-boks kvit og frit

Med foreningens nye aftale med YouSee kan alle medlemmer også se frem til helt nye tv-muligheder. Bestyrelsen har indgået en aftale, hvor alle medlemmer af antenneforeningen kan bestille en YouSee Tv-boks til 0 kr./md. Det skal give vores medlemmer nemmere adgang til muligheden for at blande deres egen underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester.

''Vores medlemmer har allerede adgang til deres tv-kanaler på mobil, tablet og pc med YouSee Tv & Film-appen. Med en YouSee Tv-boks giver vi nu medlemmerne en ekstra mulighed for nemt at se det hele, dér hvor tv-oplevelsen er allerstørst. Nemlig på den store tv-skærm. Uanset hvilken tv-pakke man har, kan man slippe for faste sendetider. Med tv-boksen kan du nemlig finde de tv-programmer, du gik glip af i det store tv-arkiv. Optage din yndlingsserie til en regnvejrsdag. Sætte et program på pause. Starte det helt forfra, eller spole tilbage og se det igen. Og som noget helt nyt kan man nu også selv sammensætte sin egen tv-pakke med muligheden for at blande tv-kanaler og streamingtjenester '' forklarer formand, Tommy Kristensen.

 "Vores medlemmers ønsker og behov ændrer sig fra dag til dag, og med tv-boksen er det nemt at skifte både tv-kanaler og streamingtjenester med et enkelt klik. Når en ny sæson af fx yndlingsserien starter på HBO Nordic, kan man altså vælge den til, og hvis ens favorithold spiller i aften på en kanal, man ikke har, vælges den bare til, og så er man klar til fodboldkamp," fortæller Tommy.

 Fakta:

Med en YouSee Tv-boks kan man blande en underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester. I første omgang er det muligt at vælge mellem 56 tv-kanaler og otte streamingtjenester: HBO Nordic, Viasat Film inkl. ViaPlay, C More, Dansk Filmskat, Min Bio, Disney Channels XTRA, National Geographic+ og Nick+.

Gigabredbånd er navnet på YouSee's højhastighedsbredbånd, der leveres via vores forenings såkaldte coax-net, den tekniske betegnelse for kabel-tv-net.

1.000 Mbit svarer til 1 Gbit. Med en hastighed på 1.000 Mbit kan man teoretisk downloade en to timers spillefilm i fuld HD-kvalitet (10 GB) på ca. halvandet minut.

Opgraderingen til Gigabredbånd foregår via eksisterende kabler og berører derfor kun udstyr over jorden. Det er altså ikke nødvendigt at grave kabler ned.

Efter opgraderingen kan alle medlemmer på kabel-tv-nettet få såkaldt symmetriske bredbåndshastigheder. Det vil sige, at kan opgradere sit bredbåndsabonnement til samme download- og uploadhastighed fx 500/500 Mbit.

Opgraderingen er også godt nyt for husstande i vores forening på giganettet, der har planer om at sælge hus eller lejlighed. Mere end otte ud af 10 danskere mener nemlig, at det en afgørende faktor for deres kommende valg af bolig, om der er gode mobil- og bredbåndsforbindelser.