Grejsdalens Antennelaug nedsætter betaling

28-06-2015 13:36:26

Grejsdalens Antennelaug nedsætter betaling for den store tv-pakke med 1200,00 kr. i 2015!

Grejsdalens Antennelaug har valgt at gå helt nye veje og indgår derfor et samarbejde med YouSee i 2015. Det handler om at skabe en stærk profil i foreningen med fokus på udvikling af antenneanlægget og sikre de bedste produkter til medlemmerne.

Efter 9 år som Stofa/Canal Digital kunde har Grejsdalens Antennelaug besluttet at prøve noget nyt. Fremover bliver det Danmarks stærkeste TV-udbyder YouSee, der skal leverer signalet og sørger for, at medlemmerne i foreningen altid kan vælge mellem de sidste nye produkter på hylden. Tommy Kristensen, formand for Grejsdalens Antennelaug, siger om den nye aftale;

"Vi har undersøgt markedet meget grundigt og forhandlet med forskellige udbyder for at finde den samarbejdspartner som kan sikre os et fremtidssikret udbud af programmer, internet og smart-TV produkter og så til en  fordelagtig pris. Vi har med vores aftale med YouSee fået opfyldt alle krav og kriterier, så vi glæder os i foreningen til at aftalen træder endeligt i kraft til januar 2015, hvor vi så vil kunne nedsætte betaling for den store tv-pakke med 1200,00 kr."

Og der er ifølge formanden meget at glæde sig til for medlemmerne i foreningen;

"YouSee adskiller sig fra andre udbydere ved at have valgfrihed som omdrejningspunkt for alle deres produkter. Konceptet hedder 'Bland Selv' og betyder, at hvad enten der er tale om tv, bredbånd eller mobil, kan man som kunde tilpasse sine pakker. Det er ret genialt i foreningssammenhæng, fordi det gør det muligt at opnå de stordriftsfordele, der er ved at være med i en forening, uden at man behøver at gå på kompromis med individuelle behov og ønsker"

Fremover bliver der stadig, som i dag muligt at vælge mellem 3 TV-pakker uden bokse eller kort. Der kommer som noget nyt, mulighed for at tilkøbe ekstra valgfrie kanaler til grundpakken, enten som enkel eller flere kanaler eller som en pakkeløsning med enten 10 eller 34 kanaler til en fast pris pr. pakke, hvor det enkle medlem selv hver måned gratis kan udskifte sine kanaler.

På internet siden får vi hastigheder på op til 300 Mbit/s, med som noget helt nyt mulighed for selv, at skrue på up- og download hastigheden, lige så tit man vil, så bredbånd er hurtigt, uanset hvad det brugers det til. Der bliver også mulighed for at se sine TV-kanaler over Web-TV på computer, tablet og mobiltelefon via internettet også når man ikke er hjemme. Der bliver også gratis adgang til YouMusic.

Tirsdag den 18. november 2014 er der infomøde i Grejsdalens fritidscenter klokken 19:00, hvor Yousee kommer og informere om alle de nye muligheder